Coisbo Beer har premiere på 5 nye øl ved Ølfestival København.
Coisbo Beer Hunter Beer (5%): Dark Lager.
En elegant mørk lager øl, hvor en afstemt ristet maltprofil med krop og fylde bliver fulgt op af en balanceret let bitterhed fra humlen. Duften er intens af ristede noter fra caramel og chokolade.
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle og gær.
Coisbo Beer Seven (12,5%): Batch No. Seven, Barley Wine – Oak Matured.
Unlimited Edition fra Coisbo Beer er en spændende serie af øl med lidt ekstra kant. No. SEVEN, Barley Wine. Duften er præget af rige noter af malt, egetræ og ganske frugtig humle. Derudover gemmer der sig fine noter efter lagringen med egetræ. Smagen er sødmefyldt med rund fylde og varmende vinøsitet.
Ingredienser: Vand, byg og hvedemalt, humle og gær.
Coisbo Beer Eight (8,4%): Batch No. Eight, Imperial Pilsner.
Unlimited Edition fra Coisbo Beer er en spændende serie af øl med lidt ekstra kant. No. EIGHT, Imperial Pilsner, en lækker lys lagerøl, hvor der er arbejdet intenst med balancen mellem den elegante maltprofil og den klassiske humle Saaz.
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle og gær.
Coisbo Beer Nine (3,5%): Batch No. Nine, American Pale Ale.
Unlimited Edition fra Coisbo Beer er en spændende serie af øl med lidt ekstra kant. No. NINE, American Pale Ale, en forfriskende single hop pale ale. Fokus har været på at skabe den perfekte balance mellem en fyldig maltprofil og amerikanske humle Amarillo.
Ingredienser: Vand, byg og hvedemalt, humle og gær.
Coisbo Beer Ten (4%): Batch No. Ten, Nordic Pale Ale.
Brygget i samarbejde med Falsled Kro.
Da efteråret gik på hæld og vi høstede vores kvæder på Falsled Kro, fik jeg ideen til at lave en øl på denne fantastiske aromatiske frugt, som vi bruger til så mangt og meget, men desværre også er en lidt glemt frugt i det danske land. Vi har historisk set brugt den gennem mange år, så hvorfor ikke lave en øl, aromatiseret med kvædens florale og stærke frugtaromaer, samt karamelliseret birkesaft fra Horne Land.
Ingredienser: Vand, byg og hvedemalt, humle, gær og kvæder og nordiske krydderier.