BrewPub København Bretta Amber (5,5%): The Wild East Series.
Specialbryg på vildgær: Brettanomyces.
I vores specialbryggede serie af øl på vildgæren Brettanomyces, kan du nu smage vores Bretta Amber. Den er brygget på pilsnermalt og karamel-malte, og ikke mindst tørhumlet med Mittelfrüh.
BrewPub København Dietrich (5,5%): Dunkel Weizen.
Dette års vinterhvede er en øl af typen dunkel weizen – om end mere ravgylden end mørk. En fyldig øl med en markant restsødme og meget lidt bitterhed.
Dietrich er baseret på både almindelig lys og mørk hvedemalt samt münichmalt, som bidrager med en maltet fylde og let ristede toner.
Dietrich er gæret på bajersk hvedegær, der bidrager med en meget svag antydning af banan og ikke mindst en frisk aroma af nellike, der står som et fint modspil til malten.
Bitterhed: 10 IBU – meget lidt bitter. Humle: Tjekkisk Saaz. Maltprofil: Hvedemalt, ristet hvedemalt, Münichmalt, Gær: Bajersk hvedeølsgær (overgær).
Skriv et svar