Copenhagen Beer Celebration 2015: Billetter til salg 1. oktober

Copenhagen Beer Celebration 2015

Opdatering: Billetterne blev udsolgt meget hurtigt, da de kom til salg 1. oktober.

Copenhagen Beer Celebration afholdes for fjerde gang af Mikkeller i 2015 – 1. og 2. maj. Også denne gang er det i Sparta Hallen på Østerbro. Billetterne kommer til salg den 1. oktober kl. 22 ved Billetnet.

Ligesom i 2014 er der fire sessions – to henholdsvis fredag og lørdag. En pink billet der dækker alle fire sessions koster 1825 kr. – for en enkelt session koster det 500 kr. Der sælges også denne gang billetter til 1.000 personer ved hver enkelt session. I år bliver andelen af pink billetter meget større, og dermed tilsvarende færre enkelt billetter.

Igen medbringer hvert bryggeri 8 fade – 2 til hver session. Når de er tømt, ja så er der ikke mere. Men antallet af bryggerier er nu øget fra 40 til 45.

Der bliver BBQ mad fra Mikkellers kommende nye brewpub WarPigs. Foruden det forventes, at Johns Hotdog Deli også er med i 2015.

Mikkeller Beer Week er der i samme uge – 27. april til 3. maj. Der vil være tap-takeovers/meet the brewers arrangementer og øl-middage. Samt igen afsluttende gadefest ved Mikkeller Bar i Viktoriagade, Vesterbro – søndag den 3. maj. Udover Mikkeller barerne skal den nye WarPigs brewpub også forestille at være åbnet til den tid. Her vil der også være Mikkeller Beer Week arrangementer.

Deltagende bryggerier – løbende opdateret oversigt kan ses her:

Læs i øvrigt denne løbende opdaterede nyhed om den kommende WarPigs brewpub, som Mikkeller og amerikanske Three Floyds står bag: