Bryggerierne ved Copenhagen Beer Celebration 2015

Copenhagen Beer Celebration 2015

Opdateret

45 bryggerier deltager ved Copenhagen Beer Celebration 2015 – den 1. og 2. maj i Sparta Hallen på Østerbro. Denne oversigt over bryggerier opdateres løbende efterhånden, som de offentliggøres.

RateBeer top 100: Blandt de 100 bedste bryggerier i 2014.

Bemærk:  De to amerikanske bryggerier Tired Hands Brewing Co. og J Wakefield Brewing har tidligere været nævnt, men er ubekræftede på nuværende tidspunkt.

Danmark:

Brasilien:

Italien:

Japan:

Kina:

New Zealand:

Norge:

Storbritannien:

Sverige:

USA:

Ligesom i 2014 er der fire sessions – to henholdsvis fredag og lørdag. Igen medbringer hvert bryggeri 8 fade – 2 til hver session. Når de er tømt, ja så er der ikke mere. Men antallet af bryggerier er nu øget fra 40 til 45.

Billetterne blev udsolgt meget hurtigt, da de kom til salg den 1. oktober. 82,2% af billetterne blev solgt til udlandet – 24 lande udover Danmark. Fordi billetterne blev solgt så hurtigt, er der overvejelser angående om Copenhagen Beer Celebration skal være større fremover. Men som udgangspunkt foretrækker Mikkeller, at det ikke er større.

I 2015 bliver der BBQ mad fra Mikkellers kommende nye brewpub WarPigs. Foruden det forventes, at Johns Hotdog Deli igen er med i 2015.

Mikkeller Beer Week er der i samme uge – 27. april til 3. maj. Der vil være tap-takeovers/meet the brewers arrangementer og øl-middage. Samt igen afsluttende gadefest ved Mikkeller Bar i Viktoriagade, Vesterbro – søndag den 3. maj. Udover Mikkeller barerne skal den nye WarPigs brewpub også forestille at være åbnet til den tid. Her vil der også være Mikkeller Beer Week arrangementer.

Læs mere: