Nu frit tilgængelig på nettet. Handler hovedsagelig om Den Gale Brygger:
Øl fra den anden side af graven (Information)
Nordisk ølkultur er nu også beriget med en vildtgæret urtidsdøl med inspiration fra Egtvedpigen
Ost og øl – et velsmagende makkerpar (Det Danske Ølakademi)
Det flydende måltid (Weekendavisen)
Bryg. Tykt og grynet som yoghurt med savsmuld eller blød og guldblond som løvepels. I Afrika kommer øllet i mange forklædninger.
Mikkeller in danish weekly magazine ‘Familiejournalen’….!! (Mikkel(ler)’s Blog)
Drink Beer, Make Fuel (LiveScience)
A brewing company in Chico, Calif. is adapting a new system at its brewery that will make its own high-quality ethanol fuel from discarded beer yeast.
– se også Kelli Franke on using EFuel’s MicroFueler (via YouTube)
I Nordjyske Stiftstidende er der i dag en stor featureartikel om Thisted Bryghus’ generalforsamling. Der er ikke noget egentlig nyt i den. Den er ikke frit tilgængelig på nettet, men dem der har adgang kan se den her:
Den fjerde højtid (Nordjyske Stiftstidende)
Generalforsamling: Medlemsnummer 6163 i Danske Ølentusiaster var med som gæst til Thisted Bryghus generalforsamling – kendt som den fjerde højtid i Thy
Henrikb siger
Jeg er ellers normalt meget glad for at læse Information, men Niels Ivar Larsen ved MEGET lidt om øl (alt alt alt for lidt om øl til at ytre sig offentligt).