Opdateret: Dato for seminar og talere er blevet ændret
Øl er sundt ved et moderat forbrug. Det fokuserer seminar arrangeret af Bryggeriforeningen og Det Biovidenskabelige Fakultet på.
Med professor Arne Astrup som ordstyrer, holder Bryggeriforeningen sammen med Det Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet den 8. maj et seminar om, at øl ved et moderat forbrug er sundt.
Fra Bryggeriforeningen:
Bryggeriforeningen er i samarbejde med det Biovidenskabelige fakultet ved Københavns Universitet værter for et seminar om Øl og Sundhed den 8. maj 2012.
Øl har en række positive effekter for helbredet, når det nydes med måde. Det er temaet for et seminar arrangeret af Bryggeriforeningen i samarbejde med det Biovidenskabelige fakultet ved Københavns Universitet.
- Ernæringsekspert Per Brændgaard gennemgår de væsentligste dele af den videnskabelige litteratur om øl og sundhed.
- Professor i fedmeforebyggelse ved institut for Human Ernæring, Anne Raben, belyser myten om øl og fedme, herunder begrebet ølmave.
- Dr Ramon Estruch: University of Barcelona: “Beer as part of a healthy diet”.
- Dr. Jonathan Powell fra Sct. Thomas’ Hospital, London, fortæller om sin forskning og betoner blandt andet siliciums forebyggende effekt i forhold til knogleskørhed.
Professor Arne Astrup er ordstyrer. Seminaret foregår i Festauditoriet på KU Science den 8. maj 2012 fra klokken 9-13.
Det er kendt, at Arne Astrup værdsætter øl fra mikrobryggerier.
Læs også:
- Konference – Øl og ernæring (Bryggeriforeningen)
- 2010: Øl er sundt og godt (Beerticker.dk)
- 10 Surprising Health Benefits of Beer (Healthline/Yahoo! Health)
[…] Februar: Øl og sundhed seminar holdes af Bryggeriforeningen (Beerticker.dk) […]