Krenkerup Bryggeri på Krenkerup Gods ved Sakskøbing, som startede sidste år, melder at det går godt på grund af lokalpatriotisk opbakning på Lolland-Falster. De 21.000 flasker Påskeøl, som er produceret, er udsolgt fra bryggeriet. Rupert Gorm Reventlow-Grinling og sønnen Patrick Reventlow-Grinling driver Krenkerup Gods. Lokal øl-tørst giver godsbryggeri succes (Folketidende.dk)
Christian Skovdal Andersen, Beer Here gæstebrygger på Bryggeri Skovlyst, fremgår det af deres nyhedsbrev i dag. Christian har fået frie hænder til hvilken øl, det skal være. Den får premiere i maj på restaurantbryggeriet samt er med på Ølfestivallen i Valby Hallen. Han har netop assisteret Peter Klemensen med at brygge på Thisted Bryghus. Denne nyhed fra i går er i øvrigt blevet stærkt opdateret i dag.
På Skovlysts restaurantbryggeri kommer der også en ny Schwarzbier i april.
Ole Madsens tidligere omtalte test i Ekstra Bladet af øl med fokus på humle er nu på nettet. Øltips: Humlen i øl (Ekstra Bladet)
Øl godt for knoglerne: Endnu en dejlig undersøgelse der viser, at det er godt at drikke øl. Dog i moderate mængder. Ta’ en øl – det er godt for knoglerne (Ekstra Bladet), Moderate drinking may help build bone density (Reuters)
Bock pristjek: Få ugens tilbud på påske-bock (Politiken.dk)
[…] Igen en undersøgelse der viser, at øl er sundt. Nu for knoglerne. Ikke første undersøgelse der viser det, men nu er det undersøgt hvilke øltyper, der er bedst. Der er mest silicium i bygmalt og humle, […]