GourmetBryggeriets administrerende direktør Tom Sand-Kristensen har svaret på tre hurtige spørgsmål fra Urban. I anledning af nyheden fra i går, om et forventet underskud på 7 millioner kr. Inklusiv den vigtige oplysning, at han vil skylle skuffelsen ned med en af deres hvedeøl. Fremgår i øvrigt af den her artikel, at 90% af GourmetBryggeriets omsætning nu er dåseøl. Allerede linket til, hvis man har set den senest opdaterede udgave af GourmetBryggeriet nyheden fra i går. 3 hurtige til GourmetBryggeriets direktør (Urban)
Islands Ölvisholt Brugghús blev netop etableret og hjulpet i opstarten af GourmetBryggeriet. The Hoosier Beer Geek har et interview med bryggeren. Valgeir Valgeirsson of Ölvisholt Brugghús, Iceland (The Hoosier Beer Geek)
Brygfejl: En god oversigt over aromaer og smage, hvor de fleste hovedsageligt er lig brygfejl. What Causes Weird Flavors in Beer ? (BellaOnline)
Rejse og øl: Oversigt over sites hvor man kan finde gode øl steder, når man rejser. Find craft beer wherever you are (examiner.com)
Søgaards Bryghus har fået nye borde og bænke lavet af gammelt bolværks træ. Bryghus i midtbyen med borde af bolværk (Midt-Vest Avis)
Duelund Bryglade a/s siger
Om det er brygfejl afhænger i den grad af stilen.
admin siger
Det er netop også derfor jeg skriver hovedsageligt lig brygfejl.