Thisted Bryghus Mesterbryg (5,8%): Røgøl. Er med i Kvickly’s ølfestivalg der slutter 18. maj.
På Thisted Bryghus kæler vi lidt ekstra for hver eneste øl vi brygger. I bryghuset bruger brygmesteren brygge-metoder fra før den moderne teknologi fik tag i håndværket, og i de gamle gær- og lagerkældre, er det kældermesteren der vogter over øllet og afgør, hvornår hvert enkelt bryg er klar til tapning. Det vil vi gerne fejre med denne øl. Mesterbryg er en smuk rødbrun overgæret øl, med en overflod af nuancer fra humlebitterhed, over maltsødme til røg i duft og eftersmag.
Brygget af bygmalt, rugmalt, humle og det gode vand fra Thy.
Thisted Bryghus Xperimentet 2 (7,5%): Se teksten herunder for Xperimentet 3. Læs også her.
Thisted Bryghus Xperimentet 3 (6,2%): Ny Nordisk Ale.
I efteråret 2013 startede Peter Klemensen og Antoni Madsen et forløb med det formål at udvikle en øl uden humle, og udelukkende krydret med bær og urter indsamlet i naturen i Thy. Første udgave blev præsenteret på bryghusets generalforsamling som Xperimentet 2, en overmåde bitter (malurt) øl, der virkelig delte vandene. Nu er de to herrer klar til at præsentere en mildere udgave, baseret på samme smagsgivere, men suppleret med porse. Det er en spændende øl med masser af frugtsmag, sødme fra porsen, og bitterhed fra malurt. Frugterne i opskriften er rønnebær og hyben.
Thisted Bryghus deltager i Ølfestival København 22. til 24. maj.