Thisted Bryghus Black Ale (8,5%):
Den gamle brygmester har brugt en ældre metode med opvarmede lavasten til sin sidste overgærede øl. Stenene sænkes ned i urt, og der dannes et karamellag omkring stenene, som så anbringes i lagertanken. Karamellen frigøres til øllet under den lange kolde eftergæring, og metoden giver, sammen med en eksplosion af humlenuancer, en ganske særlig aromatisk karakteristika til øllet.
Thisted Bryghus Brown Ale (7%):
Øllet er inspireret af de engelske brown ales, men er alligevel helt sin egen. Alen er gæret med hele tre forskellige slags overgær, og det giver en let, raffineret og krydret aroma. Smagen er fyldig og lidt maltsød med en interessant node af frisk bitterhed.
Thisted Bryghus Porse Bock (5,8%):
Når vi brygger vores porseøl, drager personalet i sensommeren på sin årlige udflugt til Nationalpark Thy, for at plukke blade af den vildtvoksende plante. Det er bitterstoffer fra porsen, kombineret med humle, der frembringer en uhyre interessant og kompleks øl.
Thy Eksklusive lanceres under navnet Exclusive i den nye serie.
Thisted Bryghus deltager i Ølfestival København 2010.
[…] Black Ale […]