Mikkeller 19 (6,8%):
Brygget på: Vand, malt (pilsner, munich, cara-crystal), havreflager, humle og gær.
Humlefordeling: Simcoe 17,14%, Citra 15,72%, Amarillo 14,29%, Sorachi Ace 10,71%, Bravo 6,79%, Colombus 6,79%, Cluster 4,64%, Warrior 4,64%, Cascade 3,57%, Centennial 3,57%, Palisade 2,86%, Challenger 1,43%, Galena 1,43%, Magnum 1,43%, Mt Hood 1,43%, Tettnanger 1,43%, Nugget 0,71%, Super Galena 0,71%, Williamette 0,71%.
Sammensat ud fra de 19 øl i Hop Series med alle 19 humler i. Mikkel Borg Bjergsø har lavet humleprofilen baseret på afstemning blandt dem, der har smagt dem.
Mikkeller Beer Hop Breakfast Aged In Tequila Barrels (7,5%):
En Barrel Aged Black IPA brygget på: vand, malt, havre, humle, kaffe og gær. Lagret på tequila fade.
Artwork by Keith Shore.
Mikkeller Hop Burn High (10%): Overgæret.
En Imperial India Pale Ale brygget på: vand, malt, humle og US alegær.
Mikkeller Hop Burn Low (10%): Undergæret.
En Imperial India Pale Pilsner brygget på: vand, malt, humle og lagergær.
Premiere ved Mikkeller Bar i dag.
Mikkeller Kihoskh Saison Sally (6,8%): Brygget til Kihoskh.
En saison brygget på: vand, malt, humle, appelsinskal og gær.
Artwork by Keith Shore.
Mikkeller Wet Hop Kellerbier (5,5%):
En vådhumlet kellerbier brygget på: vand, malt, frisk humle og gær. Lagret 3 dage med egetræsspåner.
Artwork by Keith Shore.
[…] om detta hittar du hos Beerticker.dk där du också hittar fler nyheter om Mikkeler, bland annat om deras nya öl som är lagrad på […]