Mikkeller/Three Floyds Risgoop (10,4%): Rice Beer.
Ingredienser: vand, malt, ris, sirup, humle og gær.
Brygget ved De Proef Brouwerij.
Risgoop er brygget ved både De Proef og Three Floyds. Lige efter Copenhagen Beer Celebration var Mikkel Borg Bjergsø og Three Floyds nede ved De Proef i Belgien. Mikkel Borg Bjergsø har efterfølgende i juni været ved Three Floyds i USA, hvor Risgoop igen blev brygget. Herunder ses etiketten for den amerikanske udgave (kan også klik forstørres).
Dette er det femte Mikkeller/Three Floyds samarbejdsbryg. De tre første blev bryggget ved Three Floyds: Hvedegoop (10,4%) – en wheatwine, Oatgoop (10,4%) – en oatwine. Ruggoop (9,5%) – en ryewine. Den fjerde blev brygget ved De Proef, Boogoop (10,4%) – en Buckwheat Ale.
[…] samme lejlighed var de også ved Three Floyds, da Mikkel Borg Bjergsø, Mikkeller var der for at brygge Risgoop. Skrevet i: Øl nyheder Tags: Barley Wine, Belgian Ale, fadlagret, Saison, Steam Beer, Stout, To […]