Chefbrygger ved Nørrebro Bryghus Shaun Hill arbejder videre på hans amerikanske bryggeriplaner.
Shaun Edward Hill – som nu i over et år har været ved Nørrebro Bryghus – er i Danmark på lånt tid.
Shaun Hill har sin egen blog – Hill Farmstead, hvor man kan følge, hvordan han arbejder sig hen mod sit endelige mål. At få sit eget bryggeri – Hill Farmstead Brewery, i hans hjemstat Vermont i USA.
I Shaun’s seneste indlæg lyder han optimistisk, med hensyn til at det bliver til noget. Han har købt noget af det nødvendige udstyr og skriver:
– Jeg arbejder stadig på at rejse det sidste kapital (nogen der interesseret?). Forretningsplanen er finpudset, indledende bryg planlagt, og de finansielle fremskrivninger viser, at jeg faktisk kan leve af det.
Samtidig giver Shaun et overblik over de fadlagringer af øl, som der er gang i ved Nørrebro Bryghus. Ølmæssigt er der gang i rigtig meget ved Nørrebro Bryghus. På nuværende tidspunkt ser det ud som om, at Nørrebro Bryghus ligesom sidste år frigiver flest nye danske øl i år. Så godt som jeg kan, har jeg forsøgt at lave et overblik over det, på min liste over nye danske øl.
Shaun Hill løfter også sløret for, at han skal være dommer ved Great American Beer Festival.
Det vil absolut være et tab for ølscenen i Danmark, når Shaun Hill på et tidspunkt vender tilbage til USA.
Læs mere:
Things falling into place: Barrels, Brewdown, and Brewery (Hill Farmstead)
Jan Paul siger
..han skal avle et barn og bli´ her.