De første to øl fra det nye eksperimentelle bryggeri M & S – Malt og Stål er nu i handlen.
Martin Engelbrecht Schau’s nye bryggeri M & S – Malt og Stål er nu klar med de første øl. I dette bryggeri laves eksperimenterende bryg, der nummereres fortløbende med brygnumre. Hvert bryg består af ca. 200 flasker med 75 cl. Planen er også at lave samarbejdsbryg med kollegaer i branchen.
Stifteren af det lukkede Baggaardsbryggeriet arbejder ellers hovedsagelig som freelance brygger for Bøllingsø Bryghus, Mylius-Erichsen Bryghus samt Nibe Bryghus, der nu har Baggaardsbryggeriet som et brand.
Malt og Stål Bryg Nr. 00 Double Hop IPA (6,5%):
Grøn serie. Bryg 00 er en double hop IPA, en maltfyldig øl på 6,5 % og en indtagende humleprofil.
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle og gær.
Malt og Stål Bryg Nr. 01 Paprika Stout (8,7%):
Sort serie. Bryg 01 er en paprika stout, en kulsort øl på 8,7 %, tilsat en god portion af Heibergs røgede paprika. Det tilfører den kraftige porter/stout en let røget duft og smag og en dejlig prikkende fornemmelse på tungen.
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle og gær. Røget paprika.
De første to bryg er leveret til Vin & Delikatessehuset i Holstebro, Vinspecialisten i Lemvig, Vin og Gavehuset i Ikast samt Uhrskov Vinhandel i Herning. Forventes også at blive tilgængelig i Ringkøbing, Silkeborg og Viborg. Foruden der måske bliver lørdagsåbent ved bryggeriet i Danmarksgade 4, Holstebro – samme sted som det lukkede Baggaardsbryggeriet.
- Martin E. Schau’s nye bryggeri har øl klar ca. 1. maj (Beerticker.dk)
- Nyt bryggeri fra Martin E. Schau (Beerticker.dk)