E223 – natriumdisulfit i øl: Blandt nedenstående øl-anmeldelser er der en fra Kaj Framke, hvor hovedparten handler om noget helt andet. Nemlig E223 – natriumdisulfit i øl. Her på Beerticker.dk blev posten “ramt” af den midlertidige lukning.
- Brown Ale, Thisted Bryghus (Kajs ølblog)
- Tidligere linket til: Åbent brev til Thisted Bryghus (Kajs ølblog)
Belgien: Nordjyske Stiftstidendes Bent Stenbakken har været på besøg i Belgiens største humledyrkningsområde Poperinge, St. Bernardus bryggeriet og ved trappist klostret Sint-Sixtus – der brygger de særdeles berømte Westvleteren øl. Landet med det grønne guld (Nordjyske.dk)
Øl-anmeldelser fra da Beerticker.dk var midlertidig lukket og op til nu:
- Mikkeller, George (Allbeer)
- Amager Bryghus/Mikkeller, SourAmar (Allbeer)
- Jackie Brown, Mikkeller (Kajs ølblog)
- Black Ale, Thisted Bryghus (Kajs ølblog)
- Brown Ale, Thisted Bryghus (Kajs ølblog)
- Royal Pilsner, Royal Unibrew (Kajs ølblog)
- Sierra Nevada Torpedo (Tid til en øl)
- Tid til en øl – Gammeldavs Bock (Tid til en øl)
- Fødselsdagsfest (Tid til en øl)
- Sankt Bridges Porter / Taybeh ølfestival (Tid til en øl)
- Willemoes Høstbryg (Tid til en øl)
- Niels Tikjøb ølsmagning (Tid til en øl)
- Troubadour Blond (Tid til en øl)
- Øl nr. 1000 / Tullibardine 1488 (Tid til en øl)
- Tårnhøjt Skum (Tid til en øl)
- Øl i Zoo / Frog, Tiger, Monkey, Serpent (Tid til en øl)
- Oktoberfest (Tid til en øl)
- Bad Craziness (Tid til en øl)
- Titanic Iceberg (Tid til en øl)
Svaneke Bryghus: DK4 sender for tiden et madprogram, hvor brygmester Jan Paul medvirker. På en time så der bliver også god tid til at tale om øl og Svaneke Bryghus. F.eks. om de meget opfindsomme navne og beskrivelser på øllene, som Jan Paul også står bag. Når det er på DK4, er der stort set garanti for mange genudsendelser. Men foreløbigt vides det, at “Det bornholmske køkken : Øl” sendes i nat kl. 00.20, 15. oktober kl. 12 samt 21. oktober kl. 10:30. Her ses et billede fra udsendelsen.
GourmetBryggeriet: Som Beerticker.dk skrev i går, har medstifter af GourmetBryggeriet Lars Dietrichsen købt halvdelen af hotellet og restauranten Auberge de Tourrettes i Sydfrankrig, der bliver arbejde og bopæl fra januar. Lars Dietrichsen oplyser til Beerticker.dk, at den anden halvdel fortsat ejes af det københavnske spisesteds-konglomerat Cofoco. Torben Klitbo og Christian Lytje som står bag Cofoco, har han kendt i mange år. Hermed vender Lars Dietrichsen tilbage til udgangspunktet fra før GourmetBryggeriet, hvor han var kok og restauratør og havde restauranten Sorte Børs i Roskilde. Der var således med fokus på mad, at navnet blev GourmetBryggeriet, da bryggeriet blev etableret sammen med brygmester Michael Knoth i 2005. I øvrigt ejer Lars Dietrichsen og hans familie Landmejeriet på Sydfyn.
Nyt på Beerticker.dk: Danske bryggerier gør sig bemærket i Stockholm. Her til morgen var der en ukomplet oversigt over danske medaljevindere – Beerticker.dk beklager.
Torsdag: Nyheder om Taybeh Brewing Company, oktoberfest, Løkken Bryghus, Mikkeller og GourmetBryggeriet.
[…] og Christian Lytje står bag. Om Cofoco nu stadig er involveret er endnu uklart for Beerticker.dk (se opdatering her). Læs mere om Auberge de […]