Opdateret
Danmarks største fødevaremarked igen i år i Svendborg.
Fødevaremarkedet Kulinarisk Sydfyn i Svendborg er i år 25. og 26. juni fra 10 til 17. I øl sammenhæng er følgende med:
- Bryggeriet Refsvindinge
- Bryggeriet Skands
- Grauballe Bryghus
- Gundestrup Mejeri og Bryghus
- Hancock Depot Sydfyn
- Indslev Bryggeri
- Klosterbryggeriet
- Medicibeers
- Menabrea
- Midtfyns Bryghus
- Rise Bryggeri
- Svendborg Bryglaug (håndbryggere)
Desuden er lokalafdelingen af Danske Ølentusiaster med.
Kulinarisk Sydfyn er i år flyttet fra havnen til midtbyen i Svendborg.
Gundestrup Mejeri og Bryghus og Svendborg Bryglaug har sammen brygget Kulisauvin (6.2%) til Kulinarisk Sydfyn. Brygget som ESB med IBU på 30. “Sidste del af navnet (sauvin) kommer fra druen Sauvignon Blanc, da smag og duft fra den brugte humle – ligesom fra druen -har karakter af stikkelsbær og grape frugt.”
Midtfyns Bryghus: Eddie Szweda taler om “Dansk og amerikansk ølkultur” søndag d. 26. juni kl. 12:30 i Spejlsalen, Borgerforeningen – arrangeret af Slow Food.
Kulinarisk Sydfyn er meget anbefales værdig, hvis man er interesseret i god mad og drikkevarer. Slår alt andet lignende i Danmark.
[…] er den fjerde øI, der er brygget til Kulinarisk Sydfyn. Navnet er sammensat af “kuli” fra kulinarisk og “sauvin” fra “Nelson […]