Fredag den 4. april kl. 15 åbner Fermentoren Aarhus. Med de samme ejere som den oprindelige Fermentoren ølbar på Vesterbro, København der åbnede i 2011. Det er Søren Parker Wagner og Jay Pollard. Men derudover er Mads Jørgensen også medejer og kommer til at stå for den daglige drift. Han er tidligere bestyrer på brewpubben Ølsnedkeren på Nørrebro, København.
Fermentoren Aarhus er dobbelt så stor som den oprindelige i København, og der er også flere haner end de 20, der er i København.
Ved åbningen vil de 100 første små fadøl være gratis. Det er Kååd fra Amager Bryghus, der dermed får Jyllands fadpremiere. Nørregade 24 er adressen for den nye ølbar. En fortsættelse af Nørre Alle hvor ølbaren Fairbar ligger.
Foreløbig er det kendt, at følgende øl kommer på hanerne ved åbningen:
- Bayreuther Helles
- Beer Here Nordic Rye
- BrewDog Hardcore IIPA
- BrewDog/Oskar Blues Shipwrecker Circus
- Cantillon Gueuze
- Maisel Weisse
- Naparbier Dubbel
- Saison Dupont
- Århus Bryghus Pilsner