Ekstra Bladets ølanmelder Ole Madsen tester i dagens avis fire danske forårsbryg.
Forårs Bock fra Nørrebro Bryghus får fem af seks mulige stjerner:
Det er en autentisk, økologisk påskebryg, der ligger tæt op ad den klassiske tyske bocktradition, men mindre sød og mere humlet. Smag og aroma domineres af mørke malte med toner af kaffe, karamel, rosiner og nødder. Det er en livgivende og frisk forårsbryg med potens, som gør sig godt på påskebordet i selskab med lamme- og vildtretter.
Lolland og Falster Forår fra Krenkerup Bryggeri får ligeledes fem stjerner:
Den spritnye forårsbryg har frisk, floral bouquet, mens der i smagen er indslag af frugt, karamel, nødder og et lille strejf røg. Krenkerups tyske brygmester, Constantin Förtners, fortid i røgøllets hjemby Bamberg fornægter sig ikke.
- 5: Krenkerup Bryggeri Lolland og Falster Forår
- 5: Nørrebro Bryghus Forårs Bock
- 4: Hornbeer Vårøl
- 3: Løkken Bryghus Forårsfornemmelser