Raasted Bryghus både kontraktbrygger og brygger på eget anlæg.
Randers Amtsavis skriver i dag om Raasted Bryghus, der kom op og køre igen sidste år som Raasted Bryghus A/S efter en konkurs:
Ganske kort fortalt drives bryghuset nu ved, at størstedelen af øllet produceres hos andre mikrobryggerier. Både i Danmark og i udlandet. På selve Raasted Bryggeri er der en halv sælger ansat foruden Martin Jensen selv. Der brygges mellem 20 og 30.000 liter øl. Godt 100.000 liter kommer fra øl brygget på andre bryggerier. Men tag endelig ikke fejl. Brygger Martin Jensen er med hele vejen.
– Jeg udvikler en opskrift og tager så til f. eks. Indslev Bryggeri på Fyn og laver øllet selv der. På den måde er vi fri for at investere i mere dyrt udstyr og flere medarbejdere, og samtidig er det også godt for Indslev, at vi kan leje os ind i deres produktionsapparat.
Læs mere:
- Konkurs og genopstået (Randers Amtsavis) – alternativ link