Åbent hus i anledning af bogen 4 Sæsoner på Enken – en passion for øl og mad.
Den Tatoverede Enke i København udgiver som omtalt nu kogebogen “4 Sæsoner på Enken – en passion for øl og mad”. I den anledning holdes der åbent hus onsdag 17. november kl 15 – 17 . Der serveres forfriskninger inspireret af bogens opskrifter og ølmenuer.
Pressemeddelelse:
4 sæsoner på Enken — en passion for øl og mad
Efter mange års søgen efter de perfekte belgiske øl og mad-kombinationer, er vi nu klar til at præsentere dig for denne passionerede kogebog om god brasseriemad med store belgiske øl.
Bogen er en hyldest til de fire danske sæsoner, og en søgen efter de bedste ølkombinationer til og i maden. Opskrifterne er sat sammen af køkkenchef Jonas Harlfeldt, som bl.a. har en fortid på den Michelin-roste Restaurant Koefoed og den danskejede fine dining-restaurant Noble Rot i London.
Jeremy Pope og Cecilia Jarche, restaurantens og barens ejere har udviklet de sæsonbetonet fire ølmenuer, der giver bogen en hel særlig charme.
Derudover er Enkens gode ølbrødopskrifter, saucer, dressinger, petit fours mv. også at finde i bogen.
Kogebogen er på 84 sider med billeder til alle opskrifter og tilbehør. Bogen er udgivet på eget forlag og kan købes i udvalgte boghandlere og på restauranten for kun kr. 148,-
Bogen er udgivet på både dansk og på engelsk, med titlen “4 seasons at Enken – a passion for beer and food”.
Niclas Hechmann siger
Hej!
til information vil jeg blot oplyse at jeg er fotografen på denne bog. 🙂