GourmetBryggeriet brygger nu ikke længere Bryghuset Vendia’s flaskeøl.
Hidtil er Bryghuset Vendia’s flaskeøl blevet brygget og tappet ved GourmetBryggeriet, som også hjalp med etablereringen og opstarten af bryghuset. Nu er der taget et nyt håndtapperi til 100.000 kr i brug, så alt øl fremover bliver brygget og tappet ved Vendia selv.
De nye flaskeøl er i forretningerne fra og med i dag. Samtidig ændres flaskestørrelsen fra 66 cl til 50 cl. Julebryggen vil dog som hidtil blive tappet i 75 cl flasker med champagneprop, skriver Nordjyske Stiftstidende.
På GourmetBryggeriet blev brygget filtreret og pasteuriseret af hensyn til holdbarheden.
I fremtiden vil øllet være ufiltreret og upasteuriseret, hvilket fremhæver smagsstofferne i de forskellige produkter. Holdbarheden styres ved brygning af mindre mængder pr. bryg, oplyser Bryghuset Vendia.
Samtidig er etiketter og navngivning ændret på Bryghuset Vendia’s øl.
Læs mere:
Bryghuset brygger selv (Nordjyske.dk)
Bryghuset Vendia i Hjørring brygger og tapper selv øllet (Sindal Avis)
Bryghuset Vendias Nyhedsbrev 01.09.09
Fra arkivet:
Bryghuset Vendia sælger for få øl – restauranten går bedre (Beerticker.dk)
[…] Bryghuset Vendia brygger og tapper nu alt øllet selv (Beerticker.dk) […]