Lokalt og til den brede smag satser Bie’s Bryghus i Hobro på.
Bie’s Bryghus brygger Martin Jensen siger Nordjyske.dk:
– Bestyrelsen har ønsket et lokalt koncept, og det passer fint med min indgang til opgaven. Hobro-øllet vil have et lidt konservativt udgangspunkt på den måde, at vi vil gå efter den brede smag. Det er ikke her, jeg vil eksperimentere med ekstreme mængder humle eller krydderier, siger han, og tilføjer at den del af hans bryggelyster kan han få stillet på sit eget bryggeri, Raasted Bryghus, som han har drevet i Randers siden 2005.
– Man kan se rundt om i landet, at de små bryggerier, der satser lokalt med ganske få øl, er dem, som i øjeblikket har succes, siger Martin Jensen.
Endelig siger Martin Jensen, at øl fra Bie’s Bryghus skal være forholdsvis billig:
– Men vi skal ikke ned og konkurrere med de billigste øl. Jo længere ned i pris-segmenterne man kommer, jo flere og jo stærkere konkurrenter er der. Vi skal placere os et sted i midten med en pris, der ikke afskrækker de lokale, siger han.
Læs mere:
- Ambitionen er lokal (Nordjyske.dk)
- Martin Jensen brygger efter behov på Bie’s Bryghus og Raasted Bryghus (Beerticker.dk)
[…] Bie’s Bryghus satser lokalt (Beerticker.dk) […]