Weekendavisens Anders Holst Markussen fik sit “moment of zen” ved Bøgedal.
Anders Holst Markussen fra Weekendavisen fremhæver Bøgedal ved Ølfestival København 2011:
Mit moment of zen oplever jeg i standen hos Bøgedal Bryghus. Det lille bryggeri, som ligger lidt uden for Vejle, har landbokulturens førindustrielle “godtøl” som forbillede. Der fyres med brænde, og øllet behandles skånsomt, når det hældes fra kar til kar med hejseværk. Årstiden får lov at diktere bryggetemperaturen, man gør en dyd ud af forskelligheden og nummererer øllerne. Øllet er mættet med malt, så selv alkoholsvage øl får fin krop.
Læs mere:
- Uddrag: Organisk vinterbryg – Bøgedal, Skovdal og træøl (Anders Holst Markussen)
- Alternativ link: Læs Bøgedal relevante del via Bøgedal her
- Ikke frit tilgængelig: Dark lords og gyldne damer (Weekendavisen)