Vejle Bryghus har følgende øl med ved Ølfestival København 2011 – 26. til 28. maj.
Vejle Bryghus Imperial Stout 2011 (11%):
Vejle Bryghus Imperial Stout er dybt sort og med et lækkert chokoladebrunt skum. Det er en kraftig øl med en markant aroma af ristet malt, espresso og en anelse røg. Smagen er udpræget fyldig og domineret af mørk karamel, brændt sukker, chokolade og ristet malt. En kompleks og varmende øl til når mørket falder på.
Vejle Bryghus Jagtbryg (5,5%): Altbier.
En flot kobberfarvet øl af typen altbier. Som i Düsseldorf er den brygget med en overgær, men ved en lidt lavere gæringstemperatur på 17 grader for at dæmpe de frugtige aromaer, nu er det jo en tysk øltype. Aroma og smag kendetegnes af en karamelagtig sødme samt en beskeden frugtighed og en moderat bitterhed. En blød og rund øl.
Vejle Bryghus StingRay DIPA (9,5%):
En rigtig dobbelt india pale ale med alt hvad det indebærer. Den er kraftigt humlet med de fire humletyper Summit, Simcoe, Citra og Centennial hvilket giver en markant humlet aroma domineret af fersken, tropisk frugt, fyrrenåle og hyldeblomst. Smagen er præget af bitterhed balanceret af en solid maltfylde. Tørhumlet med Simcoe og Citra ad to omgange.
Vejle Bryghus medbringer desuden følgende kendte øl til Ølfestival København: Belgian Strong Ale, Brown Ale, Forårsbryg, Holy Night 2009 og Normaler Weisse..
Desuden er der en randalized udgave af Forårsbryg med:
Vejle Bryghus Forårsbryg (draft hop back) (6%):
Vejle Bryghus Forårsbryg er en undergæret øl af typen Majbock. Den er gylden med et flot hvidt skum og en tæt maltkarakter. Denne version serveres med en specialbygget draft hop back, hvor øllet på sin vej fra fustagen til hanen passerer en beholder fyldt med friske humleblomster, i dette tilfælde den New Zealandske humle Pacifica.
Vejle Bryghus deler stand med Flemming Munk. Fadølsmontør fra Frederiksværk, der nu vil lave specialfremstillede fadølstårne. Nogle af de her omtalte øl vil være på dem.