Fire nye øl fra Raasted Bryghus inklusiv samarbejdsbryg med Christian Skovdal Andersen og Ryan Witter-Merithew.
BeerHere / Raasted Bryghus Bukkake (8%): Lanceres 1. april, fad.
Opdatering: Denne øl kommer ud som BeerHere øl – se omtale og etiket her.
I sandhed en fornøjelig dag og aften i selskab med Christian Skovdal Andersen. En mæskning i de lavere temperaturer for – i modsætning til Bukkake – at ende med en tør afslutning. Masser af Sorachi Ace humle – og kun den for øvrigt. En belgisk gær fra et kendt kloster fuldender oplevelsen. Dog ikke så distinkt frugtige gærnoter som i Nelson Trippel, da netop Bukkake er gæret knap så lunt. Tør Trippel på 8,0 % alkohol. Navnet må du spørge bryggeren om…
Raasted Bryghus/ Grassroots Brewing Coke en Stock/ Black Belgian Barleywine (9,8%): Fad.
Ryan Witter-Merithew og Martin Jensen testede bryganlægget og kunne proppe hele 374 kilo malt i gryden. En sort, frugtig distinkt belgisk smag med en god humlebitterhed og aroma. Cascade, Chinook og Simcoe til humling.
Raasted Bryghus Kirsebærtrippel (10%): Lanceres 1. april, flaske.
Stilfuld øl i stilfuld indpakning. En belgisk inspireret trippel brygget på masser af lys malt, en anelse sukker og masser af kirsebær. Duften er med krydrede noter fra den belgiske gærstammes lune gæring og selvfølgelig fra kirsebærrene. Uden tvivl en lækker farve og et flot skum. En øl tænkt til dessertkøkkenet – til hjemmelavet vanilleis – til den gode chokolade – til refleksion og simpel nydelse.
Raasted Bryghus Trippel Nelson (10,8%): Fad.
Det lyder mest som et rekord- og medaljevindende spring fra 10 meter-vippen til et OL arrangement. Det er det ikke, men en slags rekord er det dog. 425 kilo malt i et 10 hl anlæg er personlig rekord. Sved på panden og malt i håret. Det lykkedes, og en rigtig lækkersød belgisk klosterøl ser dagens lys. Masser af lyst malt, lyst rørsukker og en belgisk gær fra et kendt kloster. Tilsæt dertil en ordentlig masse New Zealandsk Nelson Sauvin-humle, og du har – ja, en Trippel Nelson.
Raasted Bryghus skriver desuden om en ny Sorte Celia, som allerede er udsolgt fra bryggeriet. Nærmere detaljer fremgår ikke.