Under det nye navn Kølster Malt og Øl, har Per Kølster som omtalt flyttet bryggeri og malteri fra Fuglebjerggaard til Krogerup Avlsgård i Humlebæk, hvor Aarstiderne holder til. Per Kølster har haft besøg af Frederiksborg Amts Avis:
Sammen med sin bror, Henrik, og broderens kone Nina, driver han bryggeriet. Per Kølster står for brygningen, der typisk foregår én gang i ugen. Her bliver der brygget omkring 400 flasker øl, og efter tre uger tappes øllet i flasker på 75 centiliter. Øllet modnes så i yderligere fem uger, inden de kommer i salg på Avlsgaarden.
– Vores produkter er tænkt som øl a la det, man kan købe i blandt andet Frankrig og Belgien. Det står og gærder i flaskerne, og det giver en særlig kvalitet. Konceptet er at de råvarer, vi bruger, skal styre indholdet og smagen i flaskerne, siger Per Kølster.
Læs mere:
Fra arkivet:
- Kølster Malt og Øl nu åbnet (Beerticker.dk)
- Kølster Malt og Øl laver råvarerne selv (Beerticker.dk)
- Kølster Malt og Øl åbner 10. februar (Beerticker.dk)
- Fuglebjerggaard bliver til Kølster Malt og Øl (Beerticker.dk)