Kissmeyer Beer præsenterer fire samarbejdsbryg på hanerne ved Ørsted Ølbar, København torsdag den 28. februar kl. 17 til 19.
Moonlight/Kissmeyer Foreign Influence (6%). Brygget i maj 2012 med karismatiske Brian Hunt fra Moonlight Brewing Co. i Santa Rosa, Californien. Øllet er en saison, let krydret med Madagascar peber, som jeg ristede liggende på maven under Brian’s gasfyrede urtkedel, og redwood skud, som vi sammen på bryggedagen gik ud bag ved bryggeriet og klippede af træerne.
Elliott Bay/Kissmeyer Royal Jubilee Lager (7%), en hyldest til Dronning Margrethe i anledning af hendes 40 års jubilæum, brygget med ’halv-dansker’ Doug Hindman på et af Elliott Bay’s tre bryggerier i Seattle, WA, som en stærk, dansk pilsnerøl á la Elephant, men med et ordentligt skud Willamette humle som det amerikanske indslag.
Hornbeer/Kissmeyer Smoked Tripel KissHorn (8,6%). Jørgen Fogh Rasmussen og jeg bryggede denne yderst specielle sag, der kombinerer de sødlige og krydrede noter fra belgisk tripel med den intense røgsmag fra den røgmalt, jeg selv fremstiller hjemme i garagen. Klart en øl, der bliver bedre og bedre med alderen.
VASP/Kissmeyer Uusikaupunki Syndrom DIPA ( 9%), en dobbelt IPA, der på charmerende vis er endt med at få mindst lige så meget barley wine som DIPA karakter, og den ’vildeste’ øl hidtil brygget i Finland! Med Jani Vilpas på VASP bryggeriet i Uusikaupunki, for at være præcis.
Desuden vil en række faste øl fra Kissmeyer Beer’s sortiment også være på hanerne ved Ørsted Ølbar.