Fire danske påske- og forårsbryg fra mikrobryggerier anmeldes i Ekstra Bladet.
Ekstra Bladets ølanmelder Ole Madsen tester i dagens avis fire påske- og forårsbryg fra danske mikrobryggerier. Forårs Bryg fra Herslev Bryghus får topkarakter med ordene:
Fra jord til bord. Herslev Bryghus dyrker selv hovedparten af maltbyggen, som det gode øl brygges på. Når så øllet også er sublimt, aftvinger det respekt. Den ravgyldne, let tågede øl er fyldig og velafbalanceret med både sødme og bitterhed. Cascade-humlen bidrager med et syrligt strejf af citrusfrugter. Smagen afrundes af lang bitterhed og kort sødme. Yderst alsidig påskebryg, som kan drikkes hele foråret. Perfekt til lammekøllen.
Der gives op til seks stjerner.
- 6: Herslev Bryghus Forårs Bryg
- 5: Bøllingsø Bryghus Påskebryg, Grauballe Bryghus Dupond Dupont
- 4: Hornbeer Vårøl
Læs mere:
- Mikrobrygget påskebryg (Ekstra Bladet via Herslev Bryghus)