Øl Handleriet på Langeland. Interview med Bjarne Glud Jensen og Iben Friis Jensen der står bag. Øl som hobby (video – TV2/Fyn):
1.571 dollar eller næsten 9.500 kr. er en flaske Hair of the Dog Dave netop blevet solgt for. En amerikansk fryse destilleret barley wine fra fra 1994:
- Vintage Auctions (Liquid Solutions)
- Hair of the Dog Dave goes for $1,571 (beernews.org)
- Mere om Hair of the Dog Dave: The Most Wanted Beers in the World – Part 2 (the HopPress)
- Ølstrejke giver travlhed (Nordjyske.dk)
- Strejke giver ekstra travlhed i Thisted (video – 24Nordjyske)
Ølfestival København 2010 – øl højdepunkterne udpeges af en irer:
- Beyond the elephants’ glare (The Beer Nut)
- Gone to the dogs (The Beer Nut)
- Hamlet, cats, windmills and weed (The Beer Nut)
Ølbutikken fik norsk besøg i forbindelse med Ølfestival København 2010. “Mikkeller Beer Geek Brunch One-for-One Calvados Barrel Aged with Cherries” blev eksklusivt frigivet der. An extra tasting at Ølbutikken (Knut Albert’s Beer Blog)
Mikkeller: Fairbar i Århus havde torsdag besøg af Thomas Schøn fra Mikkeller. Mikkellers opsang til middelmådigheden (video – Fairbar via facebook)
Mikkeller Bar åbningen: Three Floyds, Dark Lord (on tap) (AllBeer)
Fyn: Om Indslev Bryggeri, det lukkede Svendborg Bryghus samt Albani. Dette program er en genudsendelse tilbage fra 2007. På sporet af historien 12 (video – TV2/Fyn)
Bie’s Bryghus i Hobro har fået forpagtet restauranten ud. Den officielle åbning af bryghuset bliver i juni.
- Gamle røvere i Bie’s (Hobro Avis)
- Røvere i bryghuset (Nordjyske.dk)
Bøgedals site er hacket af “ViRuS_Ra3cH” fra Algeriet. Jeg linker ikke, da det nok er klogest at undlade at besøge sitet lige nu.
Fynsk aspargesfrokost med 8 fynske bryggerier foregik lørdag. Der er dog ikke rigtig noget om øllet her. Stor fællesspisning på Flakhaven (fyens.dk)
Aspargesfrokost: Vi blev fordelt ti og ti stående omkring nogle borde, og på bordet var ti øl. Hvert deltagende bryggeri havde medbragt én type. Hvis jeg husker ret: Midtfyn Chili Tripel, Indslev Hvid, Stensbogaard Pale Ale, Vestfyen Fy & Bi, Refsvindinge 125 År, Ørbæk Fynsk Forår og Flakhaven Pilsner.
Jeg kom kun gennem halvdelen af øllet, og Flakhaven pilsneren klarede sig bedst til sarte hvide asparges pyntet med rå grønne og en falafel-agtig rygeost/røget laks ting (fra Munkebo Kro)