To af Grauballe Bryghus kendte øl er nu blevet økologiske.
Grauballe Bryghus Sort Sol Økologisk (6,5%):
Sort Sol kræver sin mand selv om den er let drukket. En stout med en diskret smag af karamelmalt og et kraftigt bid af mørkristede malte. Den unikke humling fremhæver maltsmagen. Sort Sol kan efter brygmesterens mening drikkes når som helst til hvad som helst. Brygget af bygmalte og humle.
Grauballe Bryghus Red Irish Økologisk (5,6%):
Red Irish er en rødbrun Irsk ale, brygget på pilsnermalte og karamelmalte, der giver en afdæmpet mørk karamelsmag. God i mad og som ledsager til de fleste kødretter og oste. Brygget af bygmalte og humle.
Nogen undrer sig måske over, at de her øl nu er nye, fordi de er blevet økologisk. Her skal man vide, at det ikke bare sådan er muligt, at få økologiske versioner af diverse ingredienser. Så for at gøre en øl økologisk, vil et bryggeri i langt de fleste tilfælde ganske enkelt være nødt til at ændre på ingredienser.
[…] Red Irish Økologisk […]