Martin E. Schau – stifter af Baggaardsbryggeriet – skal brygge for Mylius-Erichsen Bryghus på timebaseret aftale.
Mylius-Erichsen Bryghus i Ringkøbing skriver i nyhedsbrev i dag:
Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at der idag er indgået en timebaseret aftale med Martin E. Schau om brygning af øl for Mylius-Erichsen Bryghus. Martin bor i Holstebro og er uddannet diplombrygger. Han har over 20 års erfaring med mikro brygning. I den kommende tid vil han lave et par bryg sammen med Søren Svingel for at lære bryganlægget i kælderen at kende. Søren stopper med udgangen af maj og der vil blive en “goddag og farvel” reception lørdag d. 29. maj.
Den timebaserede aftale giver Bryghuset mulighed for at efterleve strategiplanen: Brygning af øl skal være en variabel omkostning og svare til efterspørgselen.
Martin E. Schau er tilsvarende freelance brygger for Bøllingsø Bryghus. Desuden er han tæt på at debutere med øl fra sit eget nye lille bryggeri i Holstebro, som er en del af firmaet Malt & Stål.
I Malt & Stål arbejder Martin med freelance brygning for diverse bryggerier, konsulentbistand, ølsmagninger og foredrag. Stål delen står for freelance jern og metal håndværker for lokale håndværksmestre.
Den fastansatte brygger Søren Svingel blev opsagt i februar, fordi Mylius-Erichsen Bryghus skulle spare. Han var ellers netop blevet færdiguddannet som diplombrygger.
Fra arkivet:
- Mylius-Erichsen Bryghus: Vi lukker ikke (Beerticker.dk)
- Mylius-Erichsen Bryghus sparer fuldtidsansat brygger væk (Beerticker.dk)
- Martin E. Schau’s nye bryggeri har øl klar ca. 1. maj (Beerticker.dk)
- Nyt bryggeri fra Martin E. Schau (Beerticker.dk)
- Baggaardsbryggeriet konkurs (Beerticker.dk)
[…] stedet for blev Martin E. Schau ansat til at brygge på freelance basis, hvilket han via firmaet Malt & Stål allerede gør for Bøllingsø Bryghus […]