Kulinarisk Sydfyn er den kommende weekend – 26. og 27. juni – i Svendborg.
Den reviderede liste over 17 deltagende bryggerier ved Kulinarisk Sydfyn, kan ses i den her opdaterede tidligere omtale. I alt er der ca. 150 udstillere med til fødevaremarkedet.
Svendborg Bryglaug har sammen med Gundestrup Mejeri og Bryghus brygget den officielle øl Kulimarin – en ESB med rosmarin.
Søndag 27. juni kl. 12.30 holder Slow Food Danmark et gratis foredrag – “100% Fynsk Humle ølsmagning ved Brygmester Claus Lund fra Stensbogaard Bryghus”.
- Udstillerliste 2010 (Kulinarisk Sydfyn)
- Kom og besøg DØEs stand på Fødevaremesse i Svendborg (Danske Ølentusiaster Lokalafdeling Svendborg)
Læs også:
- 17 bryggerier med ved Kulinarisk Sydfyn (Beerticker.dk)
[…] tredje øl, der er brygget til Kulinarisk Sydfyn . Navnet er sammensat af kuli fra kulinarisk og marin fra rosmarin. Kulimarin er brygget som en ESB […]