Norsk TV ser nærmere på Herslev Bryghus lokale forankring med hensyn til brug af ingredienser.
Herslev Bryghus’ ejer og stifter Tore Jørgensen (billedet) var her til aften med i programmet “Den nordiske smaken” på norske NRK1. Desværre er programmet ikke tilgængelig på nettet uden for Norge, som det kan ses her. Men to genudsendelser må forventes i maj – se her.
Det handlede om, at Herslev Bryghus dyrker korn til deres egen malt. Fordi bryghuset ønsker den bedste malt kvalitet, samt at deres malt skal være på en speciel måde.
Endvidere at Herslev Bryghus brygger øl, der følger årstiderne med lokalt islæt. Så som Midsommer Bryg med birketræ og birkeblade. Eller med lokal honning fra en gård i nærheden, hvor der er masser af kløver og hvidtjørn. Hvilket giver honningen en helt særlig karakter, som bryghuset gerne vil have over i øllet. Gorm’s Bryg må der her være tale om.
Herslev Bryghus Aspargesøl blev også kort præsenteret.
[…] Herslev Bryghus på norsk TV (Beerticker.dk) Filed Under: Nyheder & mikro […]