På Øllets Dag – lørdag den 1. september holder Herslev Bryghus høstfest fra 10 til 17 – inklusiv åbent hus. Herslev Bryghus skriver:
Årets høst skal fejres! Derfor inviterer Herslev Bryghus til høstfest og alle er velkomne. Bryghuset har allieret sig med en række lokale fødevareproducenter, der ved høstfesten vil have hvert deres stade:
- Kød fra Anguskvæg fra Dalsbakkegård, Odsherred
- Grønt fra Lejre Økologiske Fødevarefællesskab
- Brød fra bageren i Vikingernes Spisehus, Sankt Clara Vej, Roskilde
- Friis-Holm Chokolade fra Mikkel Friis-Holm Ottosen, Kirke Såby
Herudover får vi besøg af en repræsentant fra Slow Food Odsherred.
De besøgende kan besøge staderne med de lokale fødevarer og købe mad, svarende til et beløb på 10 kr. fra hvert stade. Når de har været forbi alle stader, kan det lokalproducerede måltid nydes til en flaske økologisk saft eller en fadøl fra Herslev Bryghus. I dagens anledning sætter bryghuset en række særlige øl på fadølshanerne. I gårdbutikken eller på terrassen er der efter maden mulighed for at nyde en kop kaffe, en espresso eller en latte fra kafferisteriet Just Coffee nord for Roskilde.
Bryggeriet, tappehallen og Herslev Bryghus Gårdbutik er åben under høstfesten, og de besøgende er velkomne til at stille spørgsmål omkring ølproduktionen og bryghusets produkter øl, brændevin og øleddike.
Herslev Bryghus Gårdbutik er blevet optaget i Regional Madkultur Sjælland og Culinary Heritage Europe. Kl. 12 overrækker Lene Toft Johansen fra Vækst og Fødevareinnovation/Madkulturen logoet fra Regional Madkultur Sjælland til gårdbutikken. Logoet sikrer kvaliteten af råvarer og retter, der baserer sig på lokale fødevaretraditioner.
Kl. 11 og 14 er der mulighed for at opleve den særlige underholdningsdisciplin øltølt, når ryttere på islandske heste dyster mod hinanden på bryghusets nyhøstede marker.
Regner det, rykker høstfesten under tag!
Opdatering: Billeder fra Høstfesten (via Facebook)
[…] Herslev Bryghus Høstfest den 1. september (Beerticker) […]