Garrett Oliver, Brooklyn Brewery kommer som omtalt flere gange til Slotskroen i Hillerød i morgen. Arrangeret af lokalafdelingen af Danske Ølentusiaster. Med menu kreeret af Garrett Oliver selv. Spicy Crab Cakes som forret, og Brewmaster Carbonade Flamande som hovedret. Samt forskellige øl fra Brooklyn Brewery, hvoraf nogle præsenteres for første gang uden for USA. I denne omtale i Hillerød Posten står der, at man kan tilmelde sig. Det passer ikke – de 140 pladser er totalt udsolgt. Amerikansk brygmester gæster Hillerød (Hillerød Posten)
Guinness i P1 – bryggeriet bliver 250 år i år. I øvrigt med en særlig øl i den anledning.
Irlands store øl (audio – DR P1 Orientering)
250 år med sort øl og cremet skum (DR P1 Orientering)
Tomme Arthur, Port Brewing/Lost Abbey interview. Gæstebrygget på Nørrebro Bryghus som blev aflyst tidligere i år, ser nu i øvrigt ud til at blive til noget næste år. Port Brewing/Lost Abbey er nr. 2 på RateBeer Best 2009 listen over verdens bedste bryggerier. Ovennævnte Garrett Oliver var i øvrigt den første af alle gæstebryggere ved Nørrebro Bryghus.
Det fremgår af interviewet, at Mikkel Borg Bjergsø – Mikkeller skal gæstebrygge ved Port Brewing/Lost Abbey i juli. Interview with Tomme Arthur (The Full Pint)
Dåser: Fabrik til produktion af milliarder af dåser er åbnet i Fredericia af Rexam – verdens største producent af dåser til øl og læskedrikke. Ikke spor tilfældigt at det er en kilometer fra Carlsberg.
En milliard dåser i Fredericia (video – TV Syd)
En milliard dåser i Fredericia (TV Syd)
Rexam Beverage Can godt i gang i Fredericia (Teknovation.dk)
Enzym: Danisco har lanceret et nyt enzym, som kan reducere bryggeriprocessen. LAMINEX® Super 3G, a new brewing enzyme (Danisco)
Dabstar siger
Nørrebro Bryghus har en lille smule Pizza Port/Lost Abbey på fad. Der er nok ikke meget tilbage så det gælder om at være hurtig. I går (Tirsdag 13/5) var der Midnight Sessions (Schwarzbier) og Red Barn Saison på hanerne…