Bryghuset Vendia i Hjørring fik et lille overskud i 2009.
Overskuddet for Bryghuset Vendia i 2009 er beskedent – 23.000 kroner, men det skal sammenlignes med et underskud i 2008 på 1,2 mio. kr. Og så er det endda opnået under finanskrisen.
Nordjyske Stiftstidende har talt med bestyrelsesformand Erik Lytzen, om baggrunden for overskuddet i brygrestauranten:
Eril Lytzen peger på en gennemgående stram økonomistyring på omkostningssiden, samt øget omsætning i restaurant og på ølsalg.
Bryghuset har fået større salg af standardøl og de forskellige Speciel Labels (Øl med specialetikette, som kunder kan bestille) samt øget fustagesalg til lokale restauranter.
Nu overvejes der en udvidelse af køkkenet i 2011. Restauranten får løbende endog særdeles gode anmeldelser.
Bryghuset Vendia åbnede i efteråret 2007 – i starten med hjælp fra GourmetBryggeriet.
Læs mere:
- Bryghus Vendia har overskud (Nordjyske.dk)
Fra arkivet:
- Bryghuset Vendia har nu sorte tal på bundlinjen (Beerticker.dk)
- Bryghuset Vendia brygger og tapper nu alt øllet selv (Beerticker.dk)
- Bryghuset Vendia sælger for få øl – restauranten går bedre (Beerticker.dk)
[…] Bryghuset Vendia opnår første overskud (Beerticker.dk) […]