Opdateret med nærmere omtale af premiere øllen
Det nye kontraktbryggeri Black Rooster Brewery debuterer ved Dyssegård øl-smagningen på lørdag.
Den egentlige premiere for Black Rooster Brewery bliver på ØJ-dag 5. november. Men der er snigpremiere ved den omtalte Dyssegård øl-smagning.
Premiereøllen er julebryggen The Pro’s and Con’s of Christmas – en brown ale brygget ved Søgaards Bryghus i Aalborg.
The Pro’s and Con’s of Christmas (6,7%). Brown ale:
Hemmeligheden bag en god juleøl er at begrænse sig – der er så mange muligheder for at komme smag i brygget, at man hurtigt kan komme for meget af julens krydderier i. ‘The Pros and Cons of Christmas’ er en balanceret Brown Ale, med julen bagerst på tungen og den gode, runde Ale-smag forrest, hjulpet godt på vej af amerikanske og engelske humletyper, samt vores hjemmelavede maltsirup der er karamelliseret i 10 timer.
Indeholder: Byg- og hvedemalt, umaltet byg, vand, humle, gær og julekrydderier.
Lige nu er The Pro’s and Con’s of Christmas ved at blive tappet på flaske og fustage ved Søgaards Bryghus.
Bill Endersen og Jacob Munk står bag det nye kontraktbryggeri. Sitet for Black Rooster Brewing skulle være oppe og køre til ØJ-dag – 5. november.
Læs også:
Historien om The Pros and Cons of Christmas (Black Rooster Brewery)
Fra arkivet:
Kontraktbryggeriet Black Rooster Brewery debuterer (Beerticker.dk)
Vi glæder os rigtig meget til snigpræmieren i Dyssegård – i skrivende stund er juleøllet ved at blive tappet på flasker og fustager i Aalborg.
Ved spørgsmål af enhver art vedrørende Black Rooster Brewery, kan Bill og jeg kontaktes på info(at)blackrooster.dk
Højt Skum
Jacob Munk