Ølnoter: Det Lille Bryggeri, Flying Couch, 3 Floyds, Mikkeller, Ølsnedkeren, Randers, Kølster, BrewPub

Det Lille Bryggeri American Beauty 3,4 Humlemord 10 Ten Hops

DET LILLE BRYGGERI har frigivet 5 øl. American Beauty 3,4 med Amarillo og Columbus humle, 400 – en Imperial Stout som er bryg nr. 400 i Bringstrup, Humlemord 10 Ten Hops, Imperial Stout 2014 samt Springbeer – champagneøl med hyldeblomst. Men som sædvanlig er der mange flere øl på vej fra Det Lille Bryggeri. Der er netop brygget en ny IPA til Ørsted Ølbar/Søernes Ølbar i København. En øl med rødbeder er brygget og en Imperial Stout er kommet på Barolo rødvinsfade.

FLYING COUCH BREWING har netop lanceret en Black IPA – Sorte Slyngel. Den har fået premiere ved Søernes Ølbar, København.

3 Floyds Backmasking

3 FLOYDS BACKMASKING blev søndag sat til salg i Mikkeller & Friends Bottle Shop. En Oatmeal Stout på 5,9%.

MIKKELLER har sat gang i en krævende konkurrence. Drik ved de fire eksisterende Mikkeller barer på samme dato. Mikkeller Bar og Mikkeller & Friends i København, Mikkeller Bar San Francisco og Mikkeller Bar Bangkok. Præmien er en palle Mikkeller øl og deadline er inden Mikkeller Bar Stockholm åbner 15. marts. Hvis man vil deltage i konkurrencen skal man før forsøget først kontakte Mikkeller på info@mikkeller.dk.

ØLSNEDKEREN på Nørrebro, København fortsætter med at sprøjte nye øl ud. Sidste år kom der hele 62 nye øl, og Ølsnedkeren var således det danske bryggeri, der havde brygget flest øl på eget anlæg. Indtil nu er der allerede kommet 10 nye øl i år fra brygværtshuset. De seneste er Corny Pale Ale – med majs og Cascade humle, En Chinook Affære – IPA, Hallertau Bajer – pils-agtig Pale Ale, Hjemmeristet Brown Ale – med Citra humle og stenovnsristet malt og Røg, Hvede & Hornmusik – røgøl på hvede.

Kølster Malt og Øl Påske Lys Påske Rav

KØLSTER MALT OG ØL: To nye påskebryg er netop lanceret – Påske Lys og Påske Rav.

RANDERS BRYGHUS har frigivet Better Late Than Never! – en Belgisk Abbey Ale på 10,1%. Det er gøgebryg nr. 4 – en serie hvor en række personer har været samlet på bryghuset for at brygge en øl. Baggrunden for navnet er, at den er brygget helt tilbage i november 2011.

BREWPUB KØBENHAVN eksperimenterer nu med vildgær og Brett. Det skulle gerne blive til en sommerøl.

ÅRETS DANSKE ØLNYHED 2013: Beertickers prognose er opdateret søndag med resultatet fra Horsens og Ringsted. Både i Horsens og Ringsted vandt Ugly Duck Amarillo & Citra IPA og Hornbeer Viking Chili Stout. Ugly Duck Brewing Co. Amarillo & Citra IPA og Frederiksodde Haandbryggerlaug Frederik III Imperial Stout er fortsat klart i spidsen.