Ølfestival København 2016 – åbningsdagen

Fotos fra Ølfestival Københavns første dag. Også i år leveret af Ole Svenningsen (RealHoppyAle). Beerticker takker for de her kvalitetsfotos.

Ølfestival Kbh2016 Dan Jørgensen åbningstale

I år var det socialdemokraten Dan Jørgensen, der stod for åbningstalen. Den forhenværende minister for fødevarer, landbrug og fiskeri er kendt for at være ølentusiast. Blandt andet præget af tiden i Bruxelles, hvor han var medlem af Europa-Parlamentet. Hans yndlingsøl er Refsvindinges Ale No. 16.

Ølfestival Kbh2016 Israel Dan Jørgensen

Det israelske Alexander Brewery er med på Ølfestivallen i år. Ori Sagy (th) er medstifter og ejer. Han nyder en øl sammen med Dan Jørgensen samt den israelske ambassadør Barukh Binah (tv). Ori Sagy er faktisk ven med Nadim Khoury fra det palæstinensiske bryggeri Taybeh Beer, der er en kendt gæst på ølfestivallen. Således også i år – Nadim Khoury er der dog ikke selv i år. Dem der spottede to PET-sikkerhedsfolk blandt publikum spekulerede måske på, om Dan Jørgensen som tidligere minister virkelig har brug for det. Men nej – det var på grund af den israelske ambassadør.

Ølfestival Kbh2016 Amager Bryghus

Her er Team Amager Bryghus klar til 2016 udgaven af Ølfestival København. Bagerst medstifter og medejer Jacob Storm og forrest kommunikationschef Henrik Papsø. Foruden bl.a. forrest Ulla Sørensen og til venstre bag hende Kim Lund Johansen.

Ølfestival Kbh2016 ølskribenter

Tre kendte udenlandske ølskribenter havde også fundet vej til ølfestivallen. Amerikaneren Stan Hieronymus (tv), englænderen Martyn Cornell samt Stephen Beaumont (th) fra Canada. I gang med at smage på diverse øl fra Thisted Bryghus. De er med i en gruppe inviteret af Carlsberg, i forbindelse med de har genbrygget en lagerøl fra 1883. Med den oprindelige gær samt efter den originale opskrift. Den bliver ikke kommercielt tilgængelig. Skal lige bemærkes at til forskel fra de øvrige fotos, som Ole Svenningsen har taget, så har Beerticker selv taget dette.

Ølfestival Kbh2016 Midtfyns Bryghus Scheffel

To mand fra Midtfyns Bryghus. I midten production manager Søren Stobbe samt til venstre den nye brygmester Bo Abelgren Ehlers. Han står i forvejen sammen med Eske Ramvad bag Abelgren & Ramved Brewing Company på Langeland. Til højre Christian Scheffel, der er ølformidler ved Indslev Bryggeri og ellers bl.a. kendt fra Danske Ølentusiaster.

Ølfestival Kbh2016 Jan Paul

Brygmester Jan Paul nyder en af hans egne øl fra Svaneke Bryghus. Har tidligere været på besøg i Moldova. Fik således arrangeret at Moldova bryggeriet Litra Brewing Company er med på ølfestivallen i år.

Ølfestival Kbh2016 Rahbek Ungstrup

Carlsbergs helt store fortaler for craft beer Michael Rahbek (tv). Huserer ved Husbryggeriet Jacobsen men den helt formelle titel ved Carlsberg er Plant Team Manager. Her i snak med Jens Ungstrup, ølambassadør ved Taphouse og Ratebeerian. Nr. 3 blandt topratere på RateBeer med aktuelt 33.383 bedømte øl.

Ølfestival Kbh2016 Thisted Bryghus

Antoni Aagaard Madsen, brygmester ved Thisted Bryghus, står her stolt med Beer Geek Limfjords-Porter. En kombination af bryghusets egen Limfjord-Porter samt Mikkellers Beer Geek Breakfast. Dette samarbejdsbryg kom til verden efter Mikkel Borg Bjergsø fortalte Antoni, at han er fan af Limfjords-Porteren.

Ølfestival Kbh2016 Rocket Kongebryg

Posering fra Rocket Brewing Company og Kongebryg. De to hankønsvæsener er Thomas Schøn (tv), Rocket Brewing Company og Niels Kiens, Kongebryg.

Ølfestival Kbh2016 Storm Fenger Buchwald

Forening mellem Amager Bryghus, Bryggeriforeningen og Aarhus Bryghus. Jacob Storm (tv), Niels Buchwald (th) samt Peter Fenger, der er chefkonsulent ved Bryggeriforeningen.

Ølfestival Kbh2016 Ole Madsen smagning

Ole Madsen, redaktør for ØLentusiasteN, stod for en smagning af øl i kombination med ost og chokolade.

Ølfestival Kbh2016 Marttin Stuart Nielsen

Festivalchefen for Ølfestival København, Marttin Stuart Nielsen var i hopla.

Ølfestival Kbh2016 Bøgedal Allerød

En stolt Bo Christensen, der er afdelingsleder i Kvickly Allerød, der har en imponerende ølafdeling med over 600 øl. I år med egen stand på ølfestivallen. Her med Casper Vorting og Gitte Holmboe, Bøgedal Bryghus. De har ikke selv en stand i år, men er med på Kvickly Allerøds stand.

Ølfestival Kbh2016 Dan Jørgensen Støjberg

Ja, man så rigtig meget til Dan Jørgensen på Ølfestivallens første dag. Her med en fustage af Skinke Støjberg fra Rocket Brewing Company.

Ølfestival Kbh2016 Lokomotivværkstedet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *