Nye øl: Nørrebro Bryghus ved Ølfestival København 2014

Nørrebro Bryghus har følgende nye øl med til Ølfestival København.

Nørrebro Bryghus Ivory Blonde

Nørrebro Bryghus Ivory Blonde (5,2%): Også flaskeøl der er med i Kvickly’s ølfestivalg der slutter 18. maj.

Ivory Blonde er et smukt ægteskab mellem øl og vin, en frisk og velduftende belgisk inspireret blonde brygget med  aromatiske hvide vindruer. Den er lys som elfenben med sødlige og let feminine accenter. En fornøjelig tørstslukker, en inciterende aperitif og en perfekt makker til lyse fiskeretter, lette salater og til lange varme dage.

Brygget af: *bygmalt, *hvedemalt, *druesaft, *humle og gær. *= Økologisk.

Nørrebro Bryghus Bardot: Blonde.

En yppig blonde med frugt og bomster. Krydret med rundhåndede mængder af frisk og frysetørret hindbær og med hyldeblomst. Smagen er let sødlig, mens frugten bidrager med duft, smag og en let syrlighed i denne sommerligt friske belgier.

Nørrebro Bryghus Bean Juice (6,7%): Kaffe Porter.

En blød og afrundet kaffeporter. Farven er dybbrun med en beige skumhat. Duften er liflig, kaffe og chokolade og smagen holder hvad duften lover: Dybe espressotoner med et twang af mørk intens chokolade. Bitterheden er begrænset, smagen hælder til den søde side.

Nørrebro Bryghus Lumberjack (6,8%): Brown Ale.

En velhumlet Brown Ale på 6,8%. En nøddebrun og ufiltreret ale med inciterende amerikansk aromahumle i duften mens smagen går i bitter retning med karamelliserede malttoner fra ristet bygmalt. Lumberjack er  maskulin, bredskuldret og har masser af karakter.

Nørrebro Bryghus Maharaja (8%): Dobbelt IPA.

En dobbelt India Pale Ale på 7,6%, en lys og lækker ufiltreret ale med højt hvidt skum. Duften er humle, den livgivende blomst med den store friske aroma. Sorterne er udelukkende amerikanske, Chinook, Cascade. Begge bidrager med stor duft, som går i retning af eksotisk frugt og citrus. Humlens anden egenskab, bitterheden findes også i rigt mål. Maharaja er ikke for de sarte!

Nørrebro Bryghus Nordmann:

En lager krydret med granskud.

Nørrebro Bryghus The Bomb (6,5%): Pale Ale.

En frisk og aromatisk pale ale på 6,5%. Lys og ufiltreret i farven, mens duften – aaarh – er frisk og inciterende amerikanske aromahumler, sorterne Cascade, Citra og Simcoe for at være præcis. Friskklippet græs, harpiks og modne citroner i duften og smagen, som ender på et bittert humlebid.

Nørrebro Bryghus har desuden “Festivaloverraskelsen” med – der loves: “humle, humle, humle, men lav bitterhed og alkohol”. Yderligere to øl, der ikke er navngivet endnu, vil også være med på Ølfestival København.

Endvidere er 2014 øllene LemonAle, Mosaic, Pale Granny og Peewee Porter også med.