Nye øl: Munkebo Mikrobryg Megingjord, Mundilfare

To nye øl fra Munkebo Mikrobryg. Mundilfare er frigivet og Megingjord lanceres officielt i dag – den 21. august kl. 19 på Den Tatoverede Enke i København. Desuden markerer Munkebo Mikrobryg 1 års fødselsdag i morgen, den 22. august – se nærmere detaljer nederst.

Munkebo Mikrobryg Megingjord

Munkebo Mikrobryg Megingjord (9,4%): Barleywine.

Rug og Munich malt giver et skønt strejf af karamel og honning, samt en skøn eftersmag af fransk egetræ.

Megingjord er navnet på Thors bælte. Bæltet har den magiske egenskab at jo mere det  bliver spændt, desto større styrke giver det bæreren.

Brygget af: Vand, Malt: munich, pilsner, rug, cara20, melanoidin, Humle: nugget, east kent, Lageret: amerikansk egetræ, Gær: american ale, IBU: 87

Munkebo Mikrobryg Mundilfare

Munkebo Mikrobryg Mundilfare (9,4%): Doppelbock.

En kraftig munkeøl. Lav i humlebitterhed med masser af karakter, fylde og aroma. Brygget med traditionel Münchenmalt. En sand oplevelse.

Mundilfare er far til de skønne guder Måne og Sol, som guderne har sat på himlen, så de kan skiftes til at stråle over jorden.

Brygget af: Vand, Malt: pilsner, munich, cara120, cara20, Humle: east kent, tradition, Gær: german bock, IBU: 22

Næste øl fra Munkebo Mikrobryg er Ægir – en Russian Imperial Stout. Den får premiere når den nye Basement Beer Bar i Aalborg åbner. Uvist endnu hvornår præcist det bliver, men et forsigtigt gæt på nuværende tidspunkt er måske 5 til 6 uger fra nu.

Munkebo Mikrobryg 1 års fødselsdag

Som omtalt fejrer Munkebo Mikrobryg 1 års fødselsdag den 22. august. Herover ses nærmere, hvad der kommer til at foregå.