Ny øl: Hornbeer Vladimir P

Ny Imperial Stout på 12% fra Hornbeer har i dag premiere ved Ørsted Ølbar og Søernes Ølbars Mash-Up Beer Festival. Se i øvrigt her listen over øl der kommer på hanerne i dag.

Hornbeer Vladimir P

Hornbeer Vladimir P (12%): Imperial Stout.

Vladimir P er en Triple-Russian XXL Imperial Stout på 12% med måske et lidt voldsomt navn, men brygget med uendelig stor respekt for den populære præsident, der uegennyttigt satser al sin energi på at gennemføre upopulære beslutninger. Det er egenskaber som befolkningen generelt savner hos politikere overalt på kloden. Men også den store grad af empati, der bliver udvist, når mindretal skal beskyttes. Hvordan han med beslutsomhed annekterer landområder med mindretal, der udviser sympati for den karismatiske præsident. Præcis som han beskytter det lille mindretal af nationens mænd, der synes bedre om andre af nationens mænd, end de synes om Petruska og Varushka. En retfærdig straf får dem som regel på bedre tanker. Så vestens politikere kan sandelig lære noget her. Det er nok derfor de nu er sure.

Vladimir P er en naturlig arvtager for Tsarina Katarinas foretrukne Russian Imperial Stout på 7%. Det er 100 år siden, godt og vel. Hun var ikke just kendt for sine demokratiske tilbøjeligheder. Var lidt kold og kolerisk. Men når hun kunne drikke en Russian Imperial Stout, så må tiden nu være til en Triple-Russian XXL Imperial Stout på 12%.

Ingredienser: Bygmalte, humle, gær, vand.