Nørrebro Bryghus relanceret efter stor renovering

Nørrebro Bryghus ombygning1

Nørrebro Bryghus restaurantbryggeri genåbnede i går, efter det på mindre end tre uger har været igennem en stor ombygning. Der er renoveret for tre mio. kr., så stort set alt bortset fra selve bryggeriets udstyr er blevet ændret.

Restauranten er også relanceret med et helt nyt menukort, men de kendte faste øl ved Nørrebro Bryghus er der stadig. Men der vil fortsat løbende komme mange nye øl, der kun er tilgængelige på restaurantbryggeriet. Øl der kun bliver brygget en enkelt gang af brygmester Peter Sonne – sidste år kom der 37 nye øl fra Nørrebro Bryghus. Vin er nu afskaffet som en valgmulighed.

Det nye Nørrebro Bryghus har et råt, uformelt og nutidigt udseende. Det uformelle afspejler sig også i, at der ikke længere er en opdeling i en restaurant og cafe del. Fremover kan man spise eller drikke, hvor man har lyst til i de tre afdelinger. De er i øvrigt nu blevet navngivet Main, Sub (kælderen) og Bronx (det tilstødende lokale).

Det nyrenoverede restaurantbryggeri ses som flagskibet for hele Nørrebro Bryghus-brandet. Dermed også en investering i at fremme salget af flaske- og fadøl til detailhandlen, restauranter og barer. Dette øl bliver brygget ved Nørrebro Bryghus bryggeri i Hedehusene.

Nørrebro Bryghus ombygning2

Nørrebro Bryghus hovedejer Frederik Heegaard holdt tale ved åbningen af de nyrenoverede lokaler – den anden ejer er Lars Thuesen. Restaurantbryggeriet åbnede i 2003 på initiativ af Anders Kissmeyer, der ikke længere er hverken medejer eller involveret.

Nørrebro Bryghus ombygning3

Det uformelle og rå udseende er inspireret fra New York og London. Som det er ved store ombygninger, nåede det sidste først at falde på plads i absolut sidste øjeblik inden genåbningen. F.eks. kom der øl på hanerne en time før.

Nørrebro Bryghus ombygning4