Mikkeller og To Øl åbner Nørrebro ølbar 16. marts


Vis stort kort

Mikkeller åbner som bekendt ny ølbar på Nørrebro – Stefansgade 35, København lørdag den 16. marts kl. 15.

Under navnet Mikkeller & Friends. Hvad der ikke har været ude i den brede offentlighed før nu er, at “Friends” dækker over at To Øl er medejer (abonnenter på Beerticker PRO kan læse om detaljerne i denne historie fra arkivet). Mikkel Borg Bjergsø, Mikkeller bliver samtidig medejer af en tredjedel af To Øl.

Mikkeller & Friends bliver tre gange så stor som den første Mikkeller Bar i Viktoriagade på Vesterbro. Og med 40 haner bliver der dobbelt så mange.

Der åbner også en ølbutik i forbindelse med ølbaren – Mikkeller & Friends Bottle Shop.

Mikkeller & Friends åbning

Det tætte forhold til Three Floyds udvides med, at Mikkeller & Friends bliver den eneste sted uden for USA, hvor der er fadøl fra det amerikanske bryggeri.

I løbet af de seneste seks år er Three Floyds fire gange blevet udnævnt til verdens bedste bryggeri af RateBeer. På RateBeer Best 2013 listen er bryggeriet nr. 2. Bryggeriet, der deltager i åbningen af Mikkeller & Friends, står bag verdens mest hypede ølevent – Dark Lord Day. Her står tusindvis af mennesker i kø ved bryggeriet i en forstad til Chicago når denne Imperial Stout – og variationer af den – en gang årligt frigives.

Karsten Lüllof og Kristian Lillellund står for indretningen af Mikkeller & Friends.

To Øl’s tætte tilknytning til Mikkeller stammer tilbage fra 2005, hvor Tore og Tobias lærte at brygge af Mikkel Borg Bjergsø, før han startede Mikkeller. De var elever på Det Frie Gymnasium på Nørrebro, København, hvor Mikkel var fuldtidslærer.

Mikkeller er også involveret i den nye ølbar Mikkeller Bar San Francisco, der forventes at åbne i maj. Den eksisterende Mikkeller Bar på Vesterbro vandt IByen Prisen fra Politiken som Årets Bar 2012.

De 1000 første øl ved åbningen af Mikkeller & Friends bliver gratis.

Læs mere:

Trackbacks