Mikkeller åbner ølbar

Mikkel Borg Bjergsø – lig Mikkeller – har netop købt en bar på Vesterbro. Åbning af ambitiøs ølbar er planlagt til ca. 1. maj.

Det har tidligere været fremme, at Mikkel Borg Bjergsø drømmede om at åbne en ølbar på Vesterbro, København. Reelt var det noget mere konkret end det, og nu er der netop blevet købt en bar. Præcis hvor på Vesterbro ønsker Mikkel Bjergsø endnu ikke at offentliggøre. Men han regner med at åbne ca. 1. maj.

Naturligvis vil Mikkellers egne øl – inklusiv de mere sjældne – være i fokus. Men derudover vil der også være øl fra Mikkel Bjergsø’s venner i branchen: skotske BrewDog, hollandske Brouwerij de Molen, norske Nøgne Ø samt De Struise Brouwers og De Dolle Brouwers fra Belgien. De vil også brygge øl eksklusivt til Mikkellers ølbar. Foruden de bedste bryggerier fra USA vil være i den nye ølbar. Øllet fra de her europæiske og amerikanske bryggerier vil være både på fad og flaske.

Mikkel Bjergsø har jo tidligere lavet forskellige samarbejdsbryg med en række topbryggerier, hvilket bl.a. er baggrunden for den perlerække af bryggerier, der vil være i den nye ølbar. Inklusiv sikkert også de bryggerier, vi kommer til at se fra USA.

Endvidere vil der være lambic – også på fad.

Øllet er i fokus, men der kommer også speciel kaffe og sodavand. Samt lidt spiritus og whisky i små aftapninger.

Mikkel Bjergsø regner med, at der kommer øl ved åbningen, man ellers aldrig nogensinde troede skulle blive tilgængelig i Danmark.

Det her er så ambitiøst, at det givet også vil få international opmærksomhed.

Opdatering – efterfølgende dækning:

Kommentarer

  1. siger

    Det bliver meget spændende. Glæder mig til at se hvad Mikkel kan få stablet på benene. Det skal nok blive til mange timer i den bar.

    René Hansen
    Det Lille Bryggeri

Trackbacks