Brygger Mike Murphy forlader GourmetBryggeriet – skal nu være brygmester ved Lervig Aktiebryggeri i Norge.
Efter 5 år ved GourmetBryggeriet flytter amerikaneren Mike Murphy nu til Norge, hvor han skal være brygmester ved Lervig Aktiebryggeri i Stavanger.
I 2008 sagde Mike Murphy faktisk første gang op ved GourmetBryggeriet, og flyttede til Italien for at være brygger ved Birra del Borgo. Men allerede efter to måneder vendte han tilbage til Danmark og begyndte ved GourmetBryggeriet igen.
Lervig Aktiebryggeri blev etableret som reaktion på, at Carlsberg først købte og efterfølgende i 2003 nedlagde Tou Bryggeri i Stavanger. Produktionen blev flyttet til Ringnes Bryggeri i Oslo.
Mike Murphy håber på, at han flytter tilbage til Danmark på et eller andet tidspunkt.
Mike Murphy har brygget et afskedsbryg ved GourmetBryggeriet – Mike’s Hoppy-Trails IPA (7,5%). Han lover, det er den mest humlede øl, der nogensinde bliver brygget ved GourmetBryggeriet.
Læs mere:
- Moving ON…. take 2… (Expat Brewer’s Blog)
[…] følgende fem øl ved GourmetBryggeriet. Med hjælp fra brygger Mike Murphy, inden han forlod bryggeriet til fordel for et job i […]