Hvor mange nye danske øl kom der i 2016?

Årslisten over hvilke nye danske øl der kom i 2016 på vej fra Beerticker. Bliver 2016 endnu et rekordår?

Nye danske øl 2016 ukendt

Til dem der har spurgt – og alle andre. Jo, der kommer skam en årsliste over hvilke nye danske øl, der kom på markedet i 2016.

Men denne gang bliver årslisten offentliggjort senere end andre år. Hvorfor? Som alle andre har jeg også andre ting at lave, så denne gang har den endelige færdiggørelse af årslisten simpelthen måttet vente.

Det har altid været meget tidskrævende at lave den årsliste. Og med årslisterne de seneste år med over 1.000 nye øl på – ja, så er det bare blevet endnu mere tidskrævende.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg for hvert år har større og større overvejelser, om jeg fortsat skal lave denne årsliste. Det kræver bare mere og mere tid for hvert år. Så tidskrævende at jeg får sværere og sværere ved at retfærdiggøre det (for dem der måtte være i tvivl – jeg får ikke penge for det).

Derfor er det bestemt ikke utænkeligt at 2016-listen kunne gå hen og blive den sidste – men der er ikke taget nogen endelig beslutning.

Jeg ved naturligvis allerede godt, hvor mange øl der kom i 2016 – plus/minus et mindre antal øl. Men jeg håber I forstår, at det tal må I vente med indtil offentliggørelsen af årslisten.

Hvornår årslisten over nye danske øl i 2016 bliver offentliggjort, afhænger nu i høj grad af bryggeriernes velvilje og hjælp. De bryggerier, som endnu ikke har hørt fra mig, kan hjælpe ved at svare hurtigt, når jeg nu kontakter dem. De bryggerier som jeg har kontaktet, men endnu ikke har svaret tilbage – ja, det siger sig selv, hvordan de kan hjælpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *