Copenhagen Beer Celebration 2015 i billeder

Copenhagen Beer Celebration 2015 Firestarter Cph

Et tilbageblik på 2015 udgaven af Copenhagen Beer Celebration.

Copenhagen Beer Celebration 2015 Mikkel Borg Bjergsø

Mikkel Borg Bjergsø – manden bag Copenhagen Beer Celebration og Mikkeller – stiller op til interview. Han oplyste til Beerticker, at der stadig er planer om et stort arrangement i forbindelse med den nye brewpub WarPigs om efteråret. Men det er endnu ikke 100% sikkert, at det bliver til noget. Der er tanker om en “oktoberfest”, men eftersom det er Mikkeller, skal man næppe forestille sig en traditionel oktoberfest.

Copenhagen Beer Celebration 2015 Bill Batten AleSmith

Bill Batten, brygmester ved San Diego bryggeriet AleSmith var travlt beskæftiget med at skænke op. Det var klart ved amerikanske AleSmith, at de længste køer var i år. Medbragte bl.a. Speedway Stout – aktuelt verdens 11. bedste øl på RateBeer, samt tre andre udgaver af denne Imperial Stout (Vietnamese, Coconut og Hammerhead).

Det var AleSmiths debut ved Copenhagen Beer Celebration, men næppe det sidste vi ser til dem i Danmark. Mikkeller er jo gået i tæt samarbejde med dem. Har købt AleSmiths gamle bryggeri, så der kan brygges Mikkeller øl i San Diego fra juni. AleSmith skal stå for driften af bryggeriet.

Copenhagen Beer Celebration 2015 WarPigs team

Efter en succesfuld WarPigs åbning for mindre en måned siden, var trioen her med ved Copenhagen Beer Celebration. Amerikaneren Andrew Hroza der står i spidsen for køkkenet (tv), den amerikanske brygmester Kyle Wolak samt assistentbrygger Lan-Xin Foo (th), der stammer fra Singapore.

WarPigs brewpubben i Kødbyen er jo et 50/50 samarbejde mellem Mikkeller og Three Floyds. Som alle andre år var Three Floyds naturligvis også i år med ved Copenhagen Beer Celebration.

Copenhagen Beer Celebration 2015 Todd Haug Mike Murphy

Surly’s Head Brewer Todd Haug (tv) sammen med Mike Murphy, brygmester ved norske Lervig Aktiebryggeri. Surly har nu åbnet den store satsning “Destination Brewery” i Minnesota. Dette bryggeri til 30 mio. dollars åbnede officielt i december, hvormed brygkapaciteten blev firedoblet. En destination for ølnørder med en stor brewpub og restaurant. Surly har nu omkring 170 ansatte.

Lervig Aktiebryggeri er den andenstørste kontraktbrygger for Mikkeller. Mike Murphy har en fortid i Danmark ved GourmetBryggeriet.

Copenhagen Beer Celebration 2015 Michael Jordan

Efter fravær sidste år dukkede kinesiske Boxing Cat Brewery igen op ved Copenhagen Beer Celebration i år. Efter at have været brygmester ved Fuglsang rejste Michael Jordan til Shanghai, hvor han som brygmester er en af pionererne i kinesisk craft beer.

Copenhagen Beer Celebration 2015 8 Wired

Efter at have været med i 2013, fandt new zealandske 8 Wired Brewing igen i år vej til Copenhagen Beer Celebration. Men denne gang uden manden bag – danskeren Søren Eriksen. Han har rigelig travlt i forvejen. 8 Wired’s tid som kontaktbryggeri er historie, da Søren nu har fået eget bryggeri med brygkapacitet på 2400 liter i Warkworth nord for Auckland. Her blev den første øl brygget i januar.

Således er 8 Wired og Søren Eriksen flyttet fra Sydøen til Nordøen. Før bryggedes 8 Wired’s øl ved Renaissance Brewing i Blenheim, hvor Søren stod for at brygge både 8 Wired og Renaissance’s øl. På billedet ses Todd Nicolsen fra New Zealand Craft Beer Collective. Et eksport samarbejde mellem 5 new zealandske craft brewers inklusiv 8 Wired.

Copenhagen Beer Celebration 2015 Brekeriet Omnipollo Green Flash

En snak mellem to svenskere – Fredrik Ek (tv), Brekeriet og Henok Fentie, Omnipollo samt brygmester Chuck Silva (th) fra San Diago bryggeriet Green Flash.

Copenhagen Beer Celebration 2015 Cycle

Peter Vad Godtberg Jensen, The Master of Hoppets får skænket øl af Doug Dozark, Cycle Brewing.

Copenhagen Beer Celebration 2015 kvinder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *