Carlsberg fejrer J.C. Jacobsens 200 års fødselsdag

Carlsberg satser stort de kommende dage i anledning af, at det i morgen 2. september er 200-års fødselsdagen for Carlsbergs stifter J.C. Jacobsen.

I anledning af Carlsbergs stifter J.C. Jacobsens 200 års fødselsdag, er der åbent hus på Carlsberg i København på lørdag 3. september kl. 13 til 18. Her vil der også være gratis koncert på pladsen ved Tap 1 med  Tina Dickow (kl. 16), Suspekt (17:30) og D-A-D (19:30).

På Det Nationalhistoriske Museum, Frederiksborg Slot i Hillerød er der Bryggerdage 2. til 4. september. På selve fødselsdagen fredag er der gratis adgang. Her er der også særudstillingen Patriot og verdensborger – Brygger J. C. Jacobsen 200 år frem til 13. november. Om J.C. Jacobsens liv samt hans rolle i opførelsen af Frederiksborg Slot efter brandkatastrofen i 1859.

Endvidere giver Carlsberg en gratis øl på selve dagen i morgen fredag, hvis man har en kupon fra en af de aviser, Carlsberg har annonceret i – se nærmere her.

Men der sker meget mere – få det komplette overblik her:

Gratis koncert:

Udstilling:

Bog:

Foredrag:

Læs mere:

Læs også:

Trackbacks

  1. […] Dronning Margrethe var i går eftermiddag på en omvisning på Baltika bryggeriet i Skt.Petersborg. I forbindelse med besøget blev der også brygget et nyt bryg af Royal Rye Wine, hvor Dronning Margrethe tilsatte Nelson Sauvin humle. Foruden dronningen så en udstilling på bryggeriet i anledning af Carlsbergs stifter J.C. Jacobsens 200 års fødselsdag. […]