Årets Danske Ølnyhed 2012: Fur, Hornbeer og Ugly Duck er favoritter

Opdateret udgave af nyhed der tidligere er bragt på abonnements sitet Beerticker PRO.

Årets Danske Ølnyhed 2012 favoritter Fur Bryghus, Hornbeer og Indslev Bryggeri er favoritter til at løbe med priserne, når vinderne af Årets Danske Ølnyhed 2012 offentliggøres på lørdag – den 16. marts. Det foregår ved Danske Ølentusiasters generalforsamling i Odense. Smagningerne i Danske Ølentusiasters lokalafdelinger giver traditionelt et meget godt fingerpeg om, hvem der vinder priserne som Årets Danske Ølnyhed. Beerticker har lavet en sammentælling af lokalafdelingernes smagninger, der giver nedenstående resultat. Ugly Duck Brewing Co. er et brand fra Indslev Bryggeri.

Under 6%:

6% og over:

Det åbne spørgmål er, om Indslev Bryggeri løber med en dobbeltsejr. Eller de skal dele priserne med Hornbeer eller Fur Bryghus. Eller endeligt om Hornbeer og Fur deler de to priser. Beertickers oversigt er baseret på 19 lokalafdelinger, der har offentligggjort deres resultater. Beerticker har lavet det om til en 7 point skala. Pointgivningen er vægtet, hvis det er offentliggjort konkret hvor mange stemmer, der er givet. Hvis det ikke er tilfældet er en førsteplads lig 7 point, en andenplads lig 6 point osv. Det er meget forskelligt, hvordan og hvor komplet resultaterne fra lokalafdelingerne offentliggøres, så en avanceret analyse og vægtning er ikke muligt. Desuden er det langt fra alle lokalafdelinger, der har fået fat i alle øl. Kun 4 havde alle 12 øl med i deres smagning. Især Chokolade Chili Porter fra Det Lille Brygggeri var det kun få, som det lykkedes for at få skaffet til smagningen.

Beerticker nye danske øl 2012

NYE DANSKE ØL 2012: I begyndelsen af januar offentliggjorde Beerticker rekordlisten med 756 nye danske øl i 2012. Samtidig gav Beerticker OK til, at Danske Ølentusiaster lod sig inspirere til den afstemningsliste over nye danske øl, som de var ved at lave færdig. Beerticker påpegede 123 punkter angående om en øl skulle være med/ eller ikke på Danske Ølentusiasters liste – som den så ud på daværende tidspunkt.

Rent faktisk endte Danske Ølentusiaster med at rette 80 af de 123 punkter. Men det har de aldrig offentliggjort noget om.

Beerticker har nu markeret på listen med de 123 punkter, hvilke rettelser og tilføjelser Danske Ølentusiaster lavede. Se nærmere her:

Links til lokalafdeling smagninger:

Trackbacks